Wat we doen

Wij helpen leidinggevenden het beste uit mensen te halen en zo te groeien naar een excellente organisatie. Door onze kennis en jarenlange ervaring in uiteenlopende branches en onze expertise op het gebied van Organizational Behavior Management (OBM) zijn wij in staat de prestaties in uw organisatie meetbaar en structureel te verbeteren.

OBM is dé praktische en wetenschappelijke methode die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering binnen organisaties. Het is gebaseerd op de wetenschap van de gedragsanalyse en richt zich op meting, analyse en positieve beinvloeding van menselijk gedrag. Deze evidence based methodiek wordt door diverse Fortune 500 bedrijven al jaren met succes toegepast. Inmiddels profiteren ook in Europa en in Nederland al veel organisaties van de toegevoegde waarde van OBM.

"Met eenvoudige tools een meetbaar beter resultaat in je onderneming of organisatie. Leren hoe je als leidinggevende meer kunt doen met sociale beloning. Hoe haal je meer uit je team en kun je met je team op een hoger plan komen. Zeker een aanrader!"

Management

David Polinder - Managing Director

ViaFormance is opgericht door David Polinder. Al vroeg in zijn carrière kwam hij in aanraking met de vraag: “Waarom doen mensen wat ze doen en hoe haal je het beste uit medewerkers?”

Toen David met Organizational Behavior Management (OBM) in aanraking kwam vielen de puzzelstukjes op z’n plaats.

“De wetenschap heeft altijd veel moeite gehad met een goede vertaling van onderzoeksresultaten naar een praktische toepassing voor het bedrijfsleven. Organizational Behavior Management weet deze kloof bijzonder goed te overbruggen. De gedragsanalyse, waar OBM op gebaseerd is wordt in de VS al decennialang succesvol toegepast bij toonaangevende organisaties, waaronder diverse Fortune 500 bedrijven. Ook in Europa en in Nederland zijn inmiddels al honderden cases waarin OBM haar waarde bewezen heeft. “Als man van de praktijk was ik altijd al op zoek naar een juiste verbinding tussen theorie en praktijk. Met OBM heb ik deze gevonden!”

David specialiseerde zich in Organizational Behavior Management via de Vrije Universiteit Amsterdam en is VU University Certified OBM Trainer/Coach. Daarnaast is hij als geaccrediteerd Trainingspartner verbonden aan het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis van de Vrije Universiteit Amsterdam en Accredited OBM Trainer via APMG International.

Met een schat aan praktijkervaring, een positieve levenshouding en een brede ontwikkeling en interesse helpt hij organisaties het “beste uit mensen te halen” waardoor organisatieveranderingen versnellen en prestaties meetbaar verbeteren. Met minder druk en meer plezier!

Contact met David?

+31(0)6 298 20 174

Profiel


Merel Foppen - Director Sales & Marketing

Merel is het meesterbrein van ViaFormance als het gaat om Sales, Marketing en alles wat maar met klanten en klantcontact te maken heeft. Merel is verantwoordelijk voor de sales- en marketingstrategie, het creeren van new business en voor de business development van ViaFormance. Ze heeft jarenlang ervaring in zowel warme als koude acquisitie, sales- en marketingstrategie en business development.

In haar vroegere functies behoorde Merel tot de topperformers in haar vakgebied. Ze vervulde diverse uitdagende functies zoals Field Sales Representative, Accountmanager New Business, Key Accountmanager, Major Accountmanager, Sales, PR & FO Specialist en hoofd commerciële binnendienst. Verder deed Merel ruime ervaring op met International Business Development en bereikte ze verrassende resultaten als Fondsenwerver in de nonprofit.

Door deze ervaring en een voortdurende kennisontwikkeling heeft zij een proven trackrecord op weten te bouwen en is daardoor zeer goed in staat behoeftes van haar gesprekspartners te doorgronden. Merel bezocht tijdens haar werk duizenden organisaties waardoor zij in staat is op alle niveaus te communiceren en te adviseren, van directie tot de werkvloer.

Merel is een enthousiaste en bevlogen professional met een frisse en analytische aanpak waardoor ze snel tot de kern weet door te dringen en ware waarde kan toevoegen voor zowel ViaFormance als voor onze klanten!

Wilt u ontdekken welke waarde dit is? Vraag het haar gerust!

Contact met Merel?

+31(0)6 512 62 655

merel@viaformance.nl

Partnernetwerk van expertise

ViaFormance werkt samen met een (internationaal) netwerk van partners, elk met eigen specialismen en ervaring. Hierdoor kunnen wij beschikken over veel expertise en zijn we altijd voorzien van voldoende slagkracht om opdrachten succesvol uit te voeren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.